Wooncafe
MIddelburg
Meer info

Koffie & Thee

Koffie

Bent U op zoek naar koffie van uitstekende kwaliteit? Dan zijn goede koffiebonen van belang. In koffiebonen zitten grote verschillen in kwaliteit, samenstelling en afkomst. Zo groeien Arabica bonen op hoger gelegen plantages en zijn deze zacht en aromatisch van smaak terwijl de Robusta boon op veel lager gelegen gebieden groeit en een zeer krachtige smaak heeft.

Wij werken met de beste Arabica bonen van Deac. Onze koffiekaart is dan ook uitgebreid. Van de “normale koffies” tot koffie met smaakjes zoals karamel of amandel en alcohol. En niet te vergeten onze overheerlijke ijskoffie gemaakt van onder meer de beste Arabica bonen.

 

Thee

Onze losse thee is van Van Hilst Thee uit Oostkapelle. Zij bestaan sinds 1999. Op onze theekaart kunt U kiezen uit 20 soorten losse thee waaronder groene, zwarte, rooibos en kruidenthee. Ook kunt U de thee voor thuis kopen om daar weer verder te genieten! Thee wordt al meer dan 5000 jaar gedronken en het is dan ook een wonder dat de blaadjes voor zoveel verschillende smaken kunnen zorgen.

Theekaart

Flexibel

Wonen en gezellig lunchen
met een heerlijke kop koffie...

Neem contact met ons op !

Contact