Wooncafe
MIddelburg
Meer info

Welkom op de website van
het Wooncafe ...

Wij zijn gespecialiseerd in lekkere koffie's, losse thee van Betjeman & Barton en heerlijk gebak. Ook kunt u bij ons terecht voor een lekkere lunch.

Het Wooncafé is gevestigd in een monumentaal pand. Dit pand was voorheen een kerk waarvan de kosterswoning is blijven staan. Wonen en gezellig lunchen met een heerlijke kop koffie, onze specialiteit is dan ook de verscheidenheid aan koffie's die wij maken. Altijd gepresenteerd met het glaasje water en likeurtje met slagroom.

Wij staan bekend om onze gastvrijheid en vriendelijkheid. Een sterk punt is de prijs/kwaliteitverhouding. Het Wooncafé heeft nog veel meer! Versgebrande koffiebonen die we op iedere gewenste maling malen. Thee van Betjeman en Barton met losse bladeren, die we serveren in een kannetje. Het servies van Bunzlau waar wij mee serveren is ook bij ons verkrijgbaar of te bestellen. Vraag naar de catalogus. 

Komt U gerust een kijkje nemen bij ons achter in het Wooncafé.

Openingstijden

Maandag: 11.00 tot 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 tot 17.30 uur
Woensdag: 09.00 tot 17.30 uur
Donderdag: 09.00 tot 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur
 

WE

Koffie

 

Kado's

 

Thee

 

Klantenvriendelijkheid op zijn best

99% tevreden klanten

Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Curabitur blandit tempus porttitor. Etiasem malesuada magn. Vestibulum felis euismod semper.metus. Curabitur blandit tempus porttitor. Etiasem malesuada magn. Vestibulum felis euismod semper.metus. Curabitur blandit tempus porttitor. Etiasem malesuada magn. Vestibulum felis euismod semper.

Flexibel

Wonen en gezellig lunchen
met een heerlijke kop koffie...

Neem contact met ons op !

Contact